Takaisin Oma Pihaan

Kausiherkkuja omasta pihasta -kirja

Oman pihan uutuus keväälle 2012

Hannele Kojo ”Kasvatan hyötykasveja ja mausteyrttejä omassa pihassani. Välillä irrottaudun lähiluontoon marjastamaan ja sienestämään. Suomen upeat vuodenajat rytmittävät elämää. Valmistamalla ruoaksi kunkin vuodenajan ruokia – kausiherkkuja – olen samalla tullut tehneeksi valinnan suosia lähiruokaa.”
Hannele Kojo

Kotitalousopettaja ja intohimoinen valokuvaaja Hannele Kojo on luonut "Kausiherkkuja omasta pihasta" -kirjaan vastustamattomia ruokaohjeita, joihin raaka-aineet löytyvät usein omalta pihalta ja lähiympäristöstä. Kirjan herkullinen kuvitus saa veden kielelle.

Kirjan ruokaohjeet ja kuvat rytmittyvät vuodenajoittain. Keväällä herkutellaan parsalla ja raparperilla, kesällä kasviksilla, kaloilla ja marjoilla. Syksy tuo tullessaan omenat ja sienet, talvella puolestaan nautitaan juureksista.

Kirjan selkeillä ruokaohjeilla ja lähiympäristön aineksilla myös kokematon kokkaaja inspiroituu loihtimaan eri vuodenaikoina maistuvia makuelämyksiä. Kirja osuu erinomaisesti lähiruokaa suosivaan aikaan ja kirjan ohjein voi loihtia konstailemattomia herkkuja pikkurahalla. Kirjan nautinnolliset ruokakuvat ja upea luontokuvitus tekevät kirjasta herkullisen yhdistelmän. Painojälki on erinomainen.

Kotitalousopettaja Hannele Kojo on aiemmin osallistunut oppikirjan laatimiseen, mikä näkyy uutuuskirjan selkeissä ja kokeilluissa ohjeissa. Myös hänen Omenaminttu-bloginsa seuraajat ovat tottuneet luottamaan Hannelen toimiviin resepteihin.

Aukeamanäytteitä
Kausiherkkuja omasta pihasta
Hannele Kojo
ISBN 978-952-67204-4-9
EAN: 9789526720449
316 sivua, kovakantinen, sidottu
Kustantaja:
Tietoverkosto Eksakti
Vanha Talvitie 10 C
00580 Helsinki
 
Kansikuvan painokelpoinen versio (5.7Mt)

Asiakaspalvelu
Arkisin klo 8-16

puh. 010 387 0880
Puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu + kiinteän verkon liittymästä 5,95 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 17,04 snt/min.

 

Hinta vain 34,90 €
+ postituskulut 4,10 €/lähetys

TILAUSKAAVAKE
 
*Hyväksyn tilausehdot.

Tähdellä * merkityt kentät on täytettävä.

Lähetä tilaus »